_close_content

Sinaia

cazare-in-sinaia

Pentru ca vacanta dumneavoastra din acest an sa fie una plina de relaxare si odihna trebuie sa mergeti pe Valea Prahovei, mai precis in una dintre cele mai apreciate statiuni turistice din Romania: Sinaia – sau Perla Carpatilor cum mai este ea numita.

Orasul are o lunga istorie in spate si este o locatie minunata pentru zilele dumneavoastra libere, mai ales ca fiind situat la doar 50 de km fata de Brasov, respectiv 60 de km fata de Ploiesti, este usor accesibila. La fel de simplu este sa gasiti si loc pentru a va caza, deoarece pe site-ul nostru aveti posiblitatea sa alegeti una dintre multele oferte de cazare din Sinaia. In functie de gusturile dumneavoastra, aveti la dispozitie pensiuni confortabile, vile moderne si hoteluri luxoase din care puteti selecta acea locatie potrivita.

Statiunea este una deosebit de frumoasa, in primul rand datorita cadrului natural in care se afla, peisajele de aici lasandu-va de multe ori fara respiratie. Telecabinele existente va ajuta sa urcati la cote mai inalte, daca nu doriti sa faceti drumetii pe traseele montane, astfel incat sa va bucurati de privelistea intregii statiuni. 

Unitatile de cazare sunt peste tot in Sinaia dar noi va trimitem in cele mai aranjate si cochete pentru un concediu de vis. Daca doriti preturi imbatabile, unde sa va simitit in largul dumneavoastra, fiind in centrul atentiei si beneficiind de servicii de calitate ridicata, atunci noi avem solutia perfecta. Dumneavoastra ne spuneti ce va place, iar noi va oferim o oferta de cazare excelenta care sa fie pliata pe nevoile pe care le aveti. Camerele din pensiuni, hoteluri sau vile asteapta sa va primeasca cu caldura.   

Fiecare zi poate fi altfel in aceasta statiune, deoarece aveti posibilitatea parcurgerii unor trasee cu ATV-uri, biciclete sau cu vehicule off road, tenisul, fotbalul se pot practica si ele, precum si zborul cu parapanta sau balonul de aer, sunt tot mai cautate. Salile de biliard sau terenurile de golf sunt si ele o alternativa, iar in cazul in care prindeti o zi mai capricioasa, sunt piscine si sali de fitness care sa va tina ocupati. Sporturile de iarna sunt foarte iubite de catre turisti, iar infrastructura dezvoltata permite practicarea lor.

Carpatii sunt o sursa foarte bogata de locatii speciale pentru un concediu cat mai frumos, iar aceasta statiune va asteapta sa va incante privirea si sufletul. Noi nu ne dorim decat sa va facem posibila vacanta dumneavoastra de vis prin oferte de cazare in Sinaia rentabile, pentru un sejur reusit.

 

80 oferte de cazare
 
 
 
de la 65 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 150 Lei
 
de la 68 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 130 Lei
 
de la 190 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 160 Lei
 
de la 150 Lei
 
de la 170 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 120 Lei
 
de la 180 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la Sunati
 
de la 100 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 170 Lei
 
de la 85 Lei
 
de la 170 Lei
 
de la Sunati
 
de la 70 Lei
 
de la 85 Lei
 
de la 90 Lei
 
de la 60 Lei
 
Loading...