_close_content

Neptun

Cazare Neptun

Statiunea Neptun este, dupa Mamaia, cea mai aglomerata statiune a litoralului romanesc. Mii de turisti aleg sa-si petreaca an de an vacanta la malul Marii Negre exploatand din plin plajele intinse, acoperite de nisip fin. Pentru vacanta de anul acesta noi va propunem aceasta statiune aflata pe litoralul romanesc al Marii Negre. Fiind o statiune de interes general, are cele mai bine amenajate plaje concurand indeaproape cu Mamaia la acest capitol. Pentru cei care prefera intimitatea, statiunea este locatia perfecta fiind adapostita in trei parti de padure.

Aceasi intimitate se poate observa si Neptun, statiunea beneficiind de cateva hoteluri mai izolate. Si pentru ca tot am amintit de cazare in aceasta statiune trebuie sa spunem ca luxul, calitatea si confortul sunt cuvintele ce definesc aceasta statiune. Incepand de la discoteci, baruri, terase, pensiuni si hoteluri, toate sunt recent renovate si amenajate pentru a fi pe placul miilor de turisti care ajung anual la mare. Asadar daca te-ai convins ca statiunea reprezinta o excelenta oportunitate de a avea o vacanta cu adevarat relaxanta iti dam cateva detalii despre cazarea in Neptun.

Trebuie sa stii neaparat ca daca alegi varianta hotelurilor ai la dispozitie unitati de primire a turistilor cotate la doua si trei stele. In privinta tarifelor, acestea depind foarte mult de perioada. Daca in lunile mai-iunie pretul maxim ajunge in jurul valorii de 20 Eur/persoana pentru o camera dubla, in lunile iulie-august el poate creste cu pana la 50%. Acestea sunt tarifele estimative pentru hotelurile de 3 stele si presupun mic dejun inclus. Pentru o noapte de cazare Neptun intr-un hotel de 2 stele vei scoate din buzunar in medie cam 12 Eur/persoana.

Si pentru ca sunt destui cei care considera aceste preturi ca fiind destul de ridicate va prezentam si alternative mult mai ieftine. Vorbim aici despre pensiuni, vile si chiar casele celor din zona care prefera sa inchirieze in regim hotelier camere turistilor. Pentru o astfel de cazare vei scoate din buzunar in medie 50-70 ron/noapte de persoana. Serviciile si bunavointa gazdelor sunt garantate.

Daca esti dornic de a incerca si varianta inchirierii direct de la proprietarii noi iti recomandam atentie pentru ca tu vei fi cel care va discuta si negocia tarifele. Dupa cum poti observa, in functie de bugetul alocat vacantei, in Neptun te poti orienta catre una din variantele propuse de noi.

18 oferte de cazare
 
 
 
de la 80 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 230 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la 70 Lei
 
de la 500 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la Sunati
 
de la 60 Lei
 
de la Sunati
 
de la 100 Lei
 
de la 90 Lei
 
de la 85 Lei
 
de la Sunati
 
Loading...