_close_content

Mangalia

Cazare Mangalia

Mangalia este una din numeroasele statiuni ale Marii Negre de aceasi vechime istorica ca si Constanta. Ce nu stiati despre aceasta este faptul ca orasul este cea mai sudica statiune a Marii Negre cu o plaja formata dintr-un nisip extrem de fin cu o latime de peste 250 de metri pe alocuri. Este locatia perfecta, atat pentru petrecerea unui sejur de neuitat, cat si pentru persoanele dornice de talazoterapie si aerohelioterapie. Asadar pentru vara aceasta aveti destinatia de vacanta ideala. Si pentru ca totul sa fie si mai usor ne oferim sa va informam si asupra catorva aspecte mai practice ale unei vacante si anume cazarea in Mangalia.

Ca orice statiune extrem de dezvoltata de la malul marii, ofera turistilor hoteluri luxoase, recent construite sau renovate, certificate cu 2 sau 3 stele. Pentru cei mai putin pretentiosi cele mai la indemana sunt hotelurile de 2 stele si pensiunile. Daca preferati sa mergeti in grup la mare atunci cu siguranta ca veti economisi bani daca va veti orienta catre inchirierea unei vile. Puse la punct si cu toate dotarile, acestea se pot inchiria la preturi extrem de avantajoase. Intimitatea este o conditie obligatorie pentru o vacanta perfecta? Atunci trebuie neaparat sa va indreptati catre particularii care inchiriaza locuinte in regim hotelier.

Garsoniere sau apartamente in care confortul si dotarile va vor face sa va simtiti ca acasa. In cateva cuvinte cam acestea sunt posibilitatiile atunci cand sunteti nevoit sa alegeti una din ofertele de cazare pentru Mangalia. Si cum pentru majoritatea dintre noi pretul are ponderea cea mai mare atunci cand alegem trebuie sa stiti ca pensiunile ies invingatoare aici. In functie de perioada aleasa puteti gasi preturi care sa nu depaseasca 50 ron/ noapte pentru o camera dubla. Cu siguranta, insa, ca daca alegeti luna august preturile vor fi aproape duble, asadar si perioada conteaza foarte mult. Daca va orientati catre ofertele de c hotelierilor veti fi nevoit sa scoateti din buzunar sume cuprinse intre 180-360 ron/ noapte de persoana. La fel ca si in cazul pensiunilor preturile sunt stabilite in functie de perioada sezonului estival.

Puteti opta si pentru un sejur prestabilit, adica dumneavoastra doar alegeti una din ofertele postate pe site-uri de catre hotelieri. Tarifele acestora difera in functie de facilitati, de perioada si bineinteles de numarul de stele al locatiei. Pentru cei care nu-si permit cheltuieli foarte mari la capitolul cazare, statiunea ofera si alternative mai ieftine. Proprietarii de locuinte de aici inchiriaza camere la preturi foarte mici pe care chiar dumneavoastra le negociati. Asadar totul depinde de abilitatiile de negociatori pe care le detineti.

Concluzia noastra este una simpla: pentru o vacanta reusita, Mangalia este statiunea de la malul marii care iti ofera tot ce ai nevoie. Soare, nisip fin, apa curata si multa distractie. Cazeaza-te unde iti convine si nu mai pierde timpul pentru ca marea te asteapta pentru o balaceala ca la carte.

 

 

60 oferte de cazare
 
 
 
de la 80 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la Sunati
 
de la 50 Lei
 
de la 75 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la 50 Lei
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la Sunati
 
de la 74 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 160 Lei
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la Sunati
 
de la 70 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la Sunati
 
de la 60 Lei
 
de la Sunati
 
de la 60 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 60 Lei
 
Loading...