_close_content

Costinesti

Cazare Costinesti

Valurile marii si soarele arzator va invita sa petreceti un sejur de neuitat in energica statiune Costinesti, unde trecerea timpului este perceputa intr-un mod cu totul diferit, datorita distractiei prelungite pana in zorii zilei.

Fie ca este vorba doar de o escapada de weekend sau de un sejur planificat in detaliu, turistii aleg cele mai bune oferte de cazare, la preturile cele mai accesibile. Pentru a veni in ajutoul dumneavoastra, site-ul nostru va pune la dispozitie o selectie a celor mai avantajoase oferte ale unitatilor turistice de la malul Marii Negre, facuta dupa cateva criterii esentiale. Cel mai important criteriu este calitatea serviciilor oferite, dar si pretul, avand in vedere faptul ca site-ul nostru este printre singurele de acest gen care isi prezinta ofertele luand in seama raportul calitate-pret, pentru o multumire completa a clietilor.

Ofertele de cazare Costinesti va prezinta posibilitatea de a consulta referintele mai multor hoteluri, pensiuni sau vile care va garanteaza un standard de confort si o primire calduroasa. Datele de contact, precum si informatiile despre posibilitatile de cazare Costinesti sunt actualizate in timp real, dumneavoastra avand posibilitatea de a contacta direct administratorii, pentru a obtine informatiile dorite.

Pe langa aceste elemente atractive legate de cazare, statiunea va ofera cadrul perfect pentru petrecerea unei vacante de vara minunate, alaturi de cei dragi. Nisipul fierbinte de pe plaja va mangaie pasii greoi, in timp ce barcutele asteapta cuminti, pe lac, noi turisti carora sa le arate apusul superb, in acordurile line ale unduirilor cristaline.

Un alt avantaj oferit turistilor ce aleg litoralul romanesc ca destinatie de vacanta sau chiar de explorare, avand ca preferinta ofertele listate pe site-ul nostru, il reprezinta prilejul de a vizita una dintre cele mai renumite atractii turistice din zona si anume Epava Evanghelia.

Petrecerile in aer liber, pe plaja sau chiar in discoteci, vor anima sejurul dumneavoastra, iar cocktailurile exotice va vor mentine in forma, relaxarea, distractia si buna dispozitie domnind pe tot parcursul verii.

Costinestiul a fost, este si va ramane mereu una dintre destinatiile estivale preferate ale turistilor dornici de distractie garantata, muzica fiind cea care va va intineri sufletul, indiferent de varsta. Frumoasele amintiri de la malul marii, admirand rasaritul si apoi apusul soarelui, poate chiar de la balconul incaperii in care ati ales sa va petreceti vacanta, vor reprezenta confimarea faptului ca atat investitia materiala pentru cazare aceasta statiune, cat si investitia sufleteasca, prin simpla prezenta la petrecerile organizate in fiecare seara, au meritat din plin si ca veti reveni si in anii urmatori.

UPDATE: Pentru sezonul 2014, cazare.org a incheiat un parteneriat cu portalul cazarecostinesti.ro, preturile pentru toate pachetele de cazare comandate prin intermediul link-ului nostru beneficiind de un discount de 20%.

168 oferte de cazare
 
 
 
de la 45 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 140 Lei
 
de la 99 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 98 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 56 Lei
 
de la Sunati
 
de la 35 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 55 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 40 Lei
 
de la Sunati
 
de la 75 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 70 Lei
 
Loading...