_close_content

Bran

cazare in bran

Numit de multi leaganul turismului romanesc, Bran este una dintre cele 44 de comune ale judetului Brasov. Desi pana nu demult reprezenta doar o atractie turistica locala, in prezent comuna gazduieste mii de turisti anual, mare parte din ei fiind straini. Asa cum orice roman stie, atractia principala o constituie Castelul Bran resedinta celebrului Dracula, daca ar fi sa ne luam dupa ce stiu strainii despre Transilvania. 

Pentru cei care isi doresc o vacanta sau un concediu de relaxare in mijlocul naturii, aceasta localitate reprezinta destinatia perfecta. Obiectivele turistice din zona sunt multiple, iar in ceea priveste locatiile in care va puteti caza nu trebuie sa va faceti griji pentru ca in ultimii ani vile si pensiuni cochete au impanzit zona. Pentru ca oferta hotelierilor si pensiunilor este una extrem de variata, va recomandam atentie sporita atunci cand va planuiti vacanta. Tineti cont de confortul dorit, de serviciile solicitate si de bugetul de care dispuneti.

Cei care aleg hotelurile atunci cand cauta cazare Bran le spunem ca preturile pentru doua si trei stele pornesc de la 140 ron/noapte de persoana si pot ajunge pana la 270 ron/noapte, in functie de sejur. Daca cautati ceva mai ieftin va recomandam cazare Bran la pensiuni si vile unde pentru o noapte de cazare veti plati intre 80-100 ron/persoana. La capitolul confort, conditiile sunt excelente. Camere cu bai proprii, TV, cablu si Wi-Fi. De asemenea puteti face petreceri campenesti in curtile special amenajate sau puteti opta pentru picnicuri in natura. Orice veti alege, gazdele vor fi la dispozitia dumneavoastra.

Daca vreti sa petreceti un sfarsit de saptamana in natura, admirand frumusetiile Romaniei, grabiti-va sa rezervati inca de pe acum locuri intr-una din unitatiile de cazare  pentru ca acestea sunt ocupate in medie cam 10 luni pe an. Bucurati-va de istoria Transilvaniei si fiti martori la evenimentele ce se organizeaza in zona in fiecare luna a anului. La preturi extrem de accesibile veti avea parte de un rasfat pe cinste indiferent de ce alegeti atunci cand vine vorba de locuinta aleasa pe durata vacantei.

Daca nu doriti sa optati pentru niciuna dintre acestea va stau la dispozitie casele celor din zona mereu pregatite pentru a primi oaspeti de seama. Veti fi tatat regeste, iar tarifele le veti stabili direct cu proprietarii. Atentie insa, exista posibilitatea ca serviciile oferite de acestia sa nu fie mereu pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Indiferent ce veti alege in materie de cazare noi va uram o vacanta placuta si asteptam impresiile dumneavoastra la sectiunea special creata in acest sens.

127 oferte de cazare
 
 
 
de la 60 Lei
 
de la 130 Lei
 
de la 230 Lei
 
de la 120 Lei
 
de la 90 Lei
 
de la 300 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 85 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 160 Lei
 
de la 160 Lei
 
de la 120 Lei
 
de la 130 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 85 Lei
 
de la 75 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 65 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 100 Lei
Hotel Hanul Bran
  • 8 / 1 recenzii
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la Sunati
 
de la 125 Lei
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 80 Lei
 
Loading...