_close_content

2 Mai

cazare in 2 mai

Transformata dintr-o simpla comuna intr-o statiune estivala foarte cautata de turistii dornici de o vacanta tihnita si linistita la malul marii, 2 Mai reprezinta astazi optiunea a tot mai multi turisti. Atrasi de preturile reduse ale serviciilor si de atmosfera linistita din zona, acestia aleg statiunea atunci cand vine vorba de petrecerea vacantelor de vara.

Mergand pe acelasi trend cu Vama Veche, aerul nonconformist al statiunii atrage an de an mii de tineri care aleg sa-si instaleze corturile direct pe plaja. Posibilitatile de distractie aici nu sunt foarte numeroase, numarul localurilor din zona este redus, cei mai multi profitand de apropierea fata de orasul Mangalia.

Preponderenta in materie de unitati turistice apartine caselor si vilelor de vacanta, campingurilor si casutelor destinate inchirierii. In plus, in ultimii ani s-a construit foarte mult si aici iar numarul spatiilor de cazare a crescut constant. In ceea ce priveste ofertele de cazare in 2 Mai existente pe site-ul nostru, acestea provin direct de la proprietarii din zona ai acestora.

In eventualitatea in care alegeti sa petreceti o vacanta sau doar un weekend la mare, suntem in masura sa va punem la dispozitie tot ce exista in materie de oferte in 2 Mai. Oferta noastra este structurata in functie de specificul unitatilor turistice, astfel incat aveti o sectiune destinata cazarii in vile, una destinata cazarii in pensiuni si una destinata cazarii in case de vacanta.

Exista de asemenea un numar destul de mare de persoane fizice care aleg ca pe perioada sezonului estival sa isi puna la dispozitia turistilor casele si vilele pe care le detin in statiune sau in aproprierea acesteia. Toate aceste oferte sunt insotite de detaliile de care aveti nevoie pentru a lua decizia de a alege unul din spatiile de cazare de aici. De asemenea, in cazul oricaror nelamuriri pe care le-ati putea avea, echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta.

Tarifele pentru o noapte de sedere la o unitate din statiune acopera un interval generos. Astfel, puteti plati 40 de lei sau 300 de lei in functie de locatia pe care o alegeti si de facilitatile oferite. Exista o multitudine de vile si case de vacante care ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate astfel incat sa beneficiati de confortul dorit pe tot parcursul sejurului.

Preturile sunt foarte avantajoase si reflecta in totalitate conditiile pe care le gasiti la destinatie. Toate unitatile pun la dispozitia turistilor camere dotate cu absolut tot ceea ce este nevoie pentru confortul acestora: internet, aer conditionat, tv si frigider, vedere la mare acolo unde este cazul. Masa o puteti lua in incinta vilei sau pensiunii in care veti fi cazati, mai ales ca majoritatea ofera si servicii de masa. In acest caz pretul sejurului este mult mai avantajos, existand posibilitatea negocierii. Daca locatia aleasa nu dispune de restaurantul propriu, atunci puteti lua masa la terasele si restaurantele din statiune, care va vor incanta cu siguranta cu menu-urile extrem de variate din bucataria autohtona si cea internationala.

Toti operatorii de turism din zona au posibilitatea prin intermediul site-ului nostru sa-si promoveze ofertele de cazare in 2 Mai, iar dumneavoastra aveti garantia faptului ca sejurul achizitionat online corespunde in totalitate descrierii si cerintele dumneavoastra vor fi indeplinite.

101 oferte de cazare
 
 
 
de la 60 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 90 Lei
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la 55 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la Sunati
 
de la 120 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la Sunati
 
de la 60 Lei
 
de la 120 Lei
 
de la Sunati
 
de la 80 Lei
 
de la 60 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 80 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 120 Lei
 
de la 70 Lei
 
de la 50 Lei
 
de la 100 Lei
 
de la 100 Lei
 
Loading...